شیوع باكتری مرگبار لیستریا در محصولات گوشتی آفریقای جنوبی
آقای هویج: وزارت بهداشت آفریقای جنوبی بعد از ردیابی منبع شیوع باكتری كشنده لیستریا در یك محصول گوشتی سوسیس به مصرف كنندگان نسبت به خودداری از مصرف هر گونه محصول گوشتی فرآوری شده كه به صورت آماده عرضه می گردد اخطار داد.
به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا، وزیر بهداشت آفریقای جنوبی در سخنان خود در وبسایت موسسه مالی بیماری های عفونی آفریقای جنوبی، تعداد كل موارد تایید شده عفونت لیستریا توسط آزمایشگاه را تا تاریخ ۲ مارس ۲۰۱۸ میلادی ۹۴۸ مورد اعلام نمود كه از این تعداد، مجموع ۶۵۹ بیمار شناسایی شده كه ۱۸۰ نفر از آنها جان خویش را از دست داده اند.
مقامات یك محصول گوشتی كه به نام «پولونی» (نوعی سوسیس) شناخته می گردد را از یك شركت تولید محصولات غذایی در شهر "پولوكوین" بعنوان منبع شیوع این عفونت شناسایی كرده اند. این شركت در بیانیه ای اعلام نموده كه با همه مقامات مربوطه در جهت جمع آوری محصولاتش در حال همكاری است و هر گونه عملیات تولید و عرضه به خرده فروشان را هم متوقف كرده است.
باكتری لیستریا كه به تب و اسهال منجر می شود، سالمندان، افراد دارای سیستم ایمنی ضعف، زنان آبستن و نوزادان را بیشتر تهدید می كند.
به گزارش سیانان، مركز كنترل و پیشگیری امراض آمریكا اعلام نموده زنان آبستن ۱۰ برابر بیشتر از دیگران در معرض خطر این عفونت بوده و این باكتری می تواند از مادر به جنین منتقل و سبب سقط جنین، تولد نوزاد مرده و زایمان زودرس شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب